Wallstreetin strukturoidut sijoitustuotteet

Haetko korkean tuottopotentiaalin riskisijoitusta vai turvallista kohdetta varoillesi? Uskotko markkinoiden nousuun, laskuun vai etkö ole aivan varma? Entä haetko sijoituskohdetta kehittyviltä Aasian markkinoilta, hyödykkeistä vai kotimaisista osakkeista?

Tarjoamamme strukturoidut tuotteet tuovat instituutiosijoittajien käyttämät sijoitusstrategiat sijoittaja-asiakkaidemme ulottuville. Hyödynnämme tehokkaasti markkinoiden luomia mahdollisuuksia hinnoittelussa ja räätälöimme asiakkaillemme tarjoamat tuotteet markkinanäkemykseemme sopiviksi ja tarjontaamme kuuluu eri riskitason tuotteita.

Käytämme parhaita kansainvälisiä liikkeeseenlaskijoita ja kilpailutamme tuotteet useiden liikkeeseenlaskijoiden välillä.

Tarjoamme sijoittaja-asiakkaillemme sekä julkisesti merkinnässä olevia tuotteita, että vain rajatulle joukolle merkinnässä olevia erillislainoja. Tämän lisäksi teemme yksittäisille sijoittaja-asiakkaillemme heidän näkemykseen ja riskiprofiiliin sopivia räätälöityjä tuotteita.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tuotteistamme, ota yhteyttä soittamalla numeroon  +358 10 523 2200 tai jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Nimi

Puhelin

Viesti