Janne Mielck johtamaan Wallstreet Pääomasijoituksen kasvua ja kehitystä

Janne Mielck aloittaa Wallstreetilla pääomasijoittamistoiminnan toimitusjohtajana. Tavoitteena on kehittää edelleen pääomasijoitustoimintaamme kilpailukykyisemmäksi.

Tiimimme on kasvnut jälleen yhdellä alan huippuammattilaisella: Janne Mielck on aloittanut pääomasijoituksen toimitusjohtajana sekä konsernin johtoryhmän jäsenenä. Janne on aikaisemmin työskennellyt mm. Dovre Groupin toimitusjohtajana, johtajana Nesteen konsernin yritysjärjestely-yksikössä, 3i:n sijoitusjohtajana sekä TeliaSoneran yritysjärjestelyiden johtotehtävissä Suomessa, Lontoossa ja Hongkongissa.

”Minulle tehtiin tarjous, josta oli mahdotonta kieltäytyä: pääsen mukaan kehittämään yhtä finanssialan nopeimmin kasvavaa yritystä huippuammattilaisten kanssa ja mikä parasta, jalostamaan Suomen markkinoilla ainutlaatuista pääomasijoitus-toimintamallia”, kertoo Mielck. ”Töitä on paljon, mutta otan haasteen innolla vastaan”, hän jatkaa.

Wallstreetin pääomasijoitus on tähän asti keskittynyt tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden päästä sijoittamaan listaamattomiin kasvuyhtiöihin uniikin konseptin avulla. Jannen mukaantulo tukee voimakkaasti pääomasijoitustoiminnan ja koko konsernin kehittämistä ja kasvua.

”Tavoitteenamme on olla Suomen paras finanssipalveluyritys ja tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia ratkaisuja – asiakkaidemme parasta ajatellen”, toteaa konsernin toimitusjohtaja Pauli Mäenpää. ”Konsernimme kasvaa kovaa vauhtia ja Jannen yli 20 vuoden kokemus ja asiantuntijuus pääomasijoittamisesta ja rahoitustehtävistä tukee tavoitteidemme saavuttamista erinomaisesti. Pääomasijoittamisen toimiala on muuttumassa voimakkaasti mm. tiukentuvan lainsäädännön johdosta. Pyrimme olemaan kehityksessä askeleen edellä, jotta voimme jatkossakin taata asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä pääomasijoituksia mielenkiintoisiin vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin, muun muassa kotimaisiin kasvuyrityksiin”, jatkaa Mäenpää.